28 nov. 2010

Snöig 1:a advent

Himmel vad det snöat här i Östergötland idag!
Oavbrutet hela dagen och täta, gigantiska flingor. Tack o lov har det inte blåst så illa, så jag vågade mig ut med bilen.

Turen in till sta'n var bättre än turen hem. Väldigt dålig sikt och vägarna fykade igen mer och mer.

Men inne i sta'n hos Camilla på Designat var det så mysigt. Vi hade glögg och pepparkakor, lyssnade på julmusik och hade så trevligt med de kunder som vågade komma trots vädret. :)


Jag har gjort några handgjorda presentkort med lite olika framsidor. Foton på dem kommer att komma inom kort. :)


Igår var vi på konsert som varit bestämd sen en tid tillbaka. Vi såg Björn Skifs.


Vi var där med Jennie och hennes pojkvän. En jättetrevlig konsert med snygga arr av låtarna. Det var både riktigt gamla och riktigt nya låtar som spelades och sjöngs. Snyggt sceniskt och och så enkelt gjort men så effektfullt. Fantastiskt duktiga akrobater som höll på med band och ring från taket och otroligt skickliga musiker var det också.

Vi satt ganska högt upp så det var lite jobbigt för våra höjdrädslor ett tag, men det gick över.

Och efter konserten köpte vi naturligtvis hans senaste skiva som var med just de låtarna från konserten.

Tre konserter hade han i Linköping och samtliga hade tydligen varit fullsatta. Det förstår jag. 

Höjdpunkten var när han sjöng "Krama dej" - en låt som vi lyssnade på när vi chattade back in 1997. Så det är "vår låt" och när den kom fick jag rysningar i hela kroppen. Jag kunde bara hoppas att den skulle komma, men man vet ju aldrig. Så det var mysigt. :)

Snart är det bara två dagar kvar av blog candyn. Så otroligt spännande det är tycker jag. :) Jag är lika nyfiken som alla som anmält sig är på vilka som kommer att vinna. Och alla har lika stor chans att vinna. 
Vinnarna kommer jag att dra på onsdag den 1/12 - en kanonbra start på december. Det blir nästan som att öppna en lucka i en adventskalender.

Överdriver jag nu? Lite kanske, men spännande är det. :)Till sist ska jag lämna er med denna (i mitt liv) obligatoriska adventsvers. Den hade vi med när vi spelade "Adventsspelet julkalendern" (om jag kommer ihåg namnet rätt)) i hela mellanstadiet. Jag har kvar kassettbandet och borde försöka få över det till en cd. Det är vår klass som sjunger på det. Vackert var det inte, men det är kul att ha.

Ha nu en fortsatt mysig 1:a advent ute i snöiga Sverige.
Kram för alla kommentarer. Det är alltid kul när ni skriver. Det uppskattas.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!