19 nov. 2010

Snö och julförberedelser

Ikväll har det börjat snö här på östgötaslätten. Inte mig emot. Det blir så vackert då.
Inne är det skönt och mysigt. I helgen blir det att städa och pynta. Jag gör det alltid helgen innan första advent så att vi kan njuta till max när det väl är advent. Många må tycka att jag är lite knäpp, och då har ni helt rätt. :) Men jag älskar julen så mycket. Så det ska bli så mysigt i helgen att fixa och dona. :)Och då passar det väl bra att visa ett julkort idag. :)Polkagriskäppen är från Magnolias senaste kit. Swirlarna och texten på framsidan är från ett set med clear stamps med julstämplar. Även stämplarna på insidan är därifrån. Tyvärr vet jag inte märke på setet.Jag är oerhört glad att så många vill vara med i blog candyn och att ni tycker att det är kul med flera vinster. Och det är ju mycket roligare att kunna ge fler personer något än att en enda ska vinna allt. :) För ni har väl inte missat att det pågår en blog candy för att fira öppnandet av Pysseldags som företag?!Och tack för alla gratulationer och lyckönskningar. :) De värmer oerhört.Och dessutom har vi öppningserbjudande till alla de som vill boka en valfri kurs hos Pysseldags. 15% rabatt får man på kursen och när man varit på kurs får man 10% rabatt på ett köptillfälle hos Designat. Erbjudandet på 15% rabatt på kurserna gäller t o m 30/11 2010. 10% rabatt hos Designat får man alltid när man varit på kurs. :)

Man kan välja ett datum som man kan gå på kurs på. Är det ingen kurs inbokad där får man själv välja vad det är man vill gå för kurs.

Finns det redan en kurs inbokad får man gärna anmäla sig till den. Det är lätt och smidigt att anmäla sig. :)Ha nu en mysig och härlig fredagskväll och helg.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!