29 nov. 2010

Pysselträffarna blir mer och mer populära

Ni har väl inte missat att Pysseldags har pysselträffar tisdagar jämn vecka?!
De som vill kommer hit, tar med sig det som de vill pyssla med och så sitter vi och pratar, pysslar och skrattar och har så mysigt.Det är GRATIS att komma hit och pyssla. 
Man får låna verktyg hur mycket man vill. Lånar med förbrukningsvaror får man betala en liten symbolisk summa.

Tanken är ju att alla ska vilja, kunna och ha råd att pyssla och därför är det GRATIS. :)Som det är nu är det fyra anmälda till imorgon. Det innebär att det finns fem platser kvar om du funderar på att komma förbi och pyssla. Du anmäler dig här.Vi fixar gemensamt ihop en liten trevlig fika. Te/kaffe/saft/vatten bjuder jag på.

Imorgon kör vi nog inget speciellt tema, men jag kommer själv att hålla på att göra julkorten som ska skickas i år. :)Vi håller på från kl 18.00 och det finns ingen speciell tid vi slutar. Det avgör man själv när man vill åka hem.Vill du komma, men orkar/kan inte/vill inte pyssla eller är nyfiken på Pysseldags, går det jättebra att komma ändå om det är så att du vill ha lite trevligt sällskap. :)

Och kan du inte imorgon men vill veta/komma på kommande träffar, kan du hitta dem här.Imorgon ska jag passa på att ta lite foton från pysselträffen så ni får se lite hur mysigt vi har det. :)Välkomna med anmälan.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!