29 nov. 2010

Presentkort är en perfekt julklapp/present

Att veta vad man ska handla i present är ofta ganska svårt om man inte fått det specificerat att just DET önskar de sig.
Och jag är en av dem som är svår att handla till. Va, kanske du säger förvånat nu? ;)
Jo men så är det. Jag önskar mig massor med saker, men har man inte sett min önskelista blir det svårare, för att det är helt omöjligt att veta vad det är jag har, som t ex pyssel eller böcker. Och ibland är det så att jag inte kan vänta utan handlar det själv. Det händer faktiskt. :)Många är motståndare till presentkort - tycker det är tråkigt och fantasilöst. Men det tycker inte jag. Man har ju ändå tänkt till och vet att personen gillar den affären, det utbudet, men man vet inte exakt vad man ska köpa. Och för mig är det viktiga att göra mottagaren glad istället för att ge något som de inte tycker om och kanske vill byta.Därför är presentkort en himla bra present, till bröllop, namnsdag, födelsedag, tackgåva, pensionspresent, julklapp, m m. Då får mottagaren själv bestämma och utfallet kommer till 99% att bli kanonbra. Du blir glad och mottagaren kommer att vara jättelycklig. :)Och vad ska man fylla de långa vinterdagarna och/eller kvällarna med i mellandagarna eller efter nyår? Varför inte en valfri kurs, eller t o m flera stycken (det är ju givaren som bestämmer hur mycket man vill ge bort)?Presentkortet skaffar man sig genom att maila mig på info(snabela)pysseldags.com och skriver vem man är, hur mycket man vill ha på presentkortet och adressen dit det ska skickas. Beloppet du bestämt betalar du in på BG 674-8230, där du märker din betalning med PK och sen ditt namn. PK står för PresentKort. När jag ser pengarna skickar jag presentkortet till dig. Portot står jag för.OBS! Presentkorten avser kurs på plats hos Pysseldags, om mottagaren av presentkortet inte samlat ihop en grupp på minst sex personer. Om så är fallet kan kurs hållas på annan plats än Pysseldags. Info om detta hittar du här.Utbudet är ganska stort och större kommer det att bli. Kurs med Copic-pennor kommer upp nu de närmsta dagarna tillsammans med några andra kurser.Man bokar in sig när man kan i kalendern. Ligger det inte redan en kurs där är det du som bestämmer vilken kurs det ska vara. Kan det bli bättre? :)
Ligger det en kurs redan är det förhoppningsvis en du vill gå och då är det bara att anmäla sig genom att klicka på kursen.Du får alltid ett bekräftelsemail skickat till den emailadress du angett. I mailet står vidare info.Så skaffa den perfekta julklappen/presenten lätt. Köp ett presentkort hos Pysseldags. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!