24 nov. 2010

PartyLitekatalogen äntligen på nätet, som en tidig julklapp en månad innan julafton

Hej på er alla!


Kan inte sova inatt. Har legat och läst ca 250 sidor i Johan Theorin's Nattfåk. Fick tips om denna bok i våras av en kär kollega på Länsstyrelsen när jag var där och praktiserade. Så den köptes, men glömdes av tills igår när vi flyttade en stor kartong med pocketböcker och jag bl a hittade Nattfåk.Just nu har jag sällskap av lille älskade Tudor som sitter hopkurad här bredvid mig på skrivbordet. Resten av familjen ligger och sover så sött.Ute verkar det äntligen ha lugnat sig. Det har snöat och blåst rejält hela dagen och kvällen utan avbrott. Tanken var att jag skulle åka in till sta'n för att vara med på möte med PartyLite, men jag hoppade över det p g a vädret. K hade haft det väldigt jobbigt när han skulle hem från jobbet. Han körde ca 40 km/h på motorvägen, så det tog lite längre tid att komma hem än normalt. Men hellre sen än inte alls.

Tyvärr fick jag i o m frånvaron på mötet inte den nya katalogen, vilket grämer mig då jag är oerhört nyfiken på vad som ska komma efter nyår.Istället kan jag glädja de som redan gillar och/eller som är nyfikna på PartyLite, så har äntligen katalogen kommit i en nätversion. :) Det gillas oerhört mycket! Och detta tolkar jag som att även nästa katalog kommer att komma i denna version, förutom som vanlig papperskatalog till visningarna. :)Så kul att se att så många hittar och finner blogg candyn så attraktiv. Jag fick en kommentar om att en person som ville deltaga i candyn inte hade Facebook och tänkte inte skaffa det heller. Syftet med min blogg candy är att ordet om Pysseldags ska spridas så mycket det bara går. För tanken är att företaget ska tillhandahålla mer än bara kurser och aktiviteter så småningom. Några av er vet redan vad jag har i görningen, men för er andra blir det kanske en sak att längta efter. ;)

Några av er har inte Facebook, men då vill jag att man försöker sprida Pysseldags på andra sätt till folk förutom sin blogg. Och har man ingen blogg så gäller samma sak där. Jag hoppas jag inte retat upp någon nu.Och tack för alla gratulationer och hejjarop jag får. Det är så härligt att fortfarande få dem. Har ni bekanta, släktingar eller själva bor i eller nära Östergötland får ni gärna gå in på Pysseldags hemsida och kolla på utbudet. Öppningserbjudandet gäller t o m sista november.Och eftersom det är exakt en månad kvar till julafton idag blir det visning av två julkort, som säljs på julbasaren i Citykyrkan nu på lördag den 27/11.

Motiv av Bildmålarna. Är för tillfället slut hos Designat.Clear stamps jag köpte på Karlstadmässan tidigare i höst. Vet tyvärr inte märke, eller var jag köpte den.

Men söt är den. :)

Lite Puffy fick det ju bli på luva och muddar. :)

Jag har använt det lilla krysshjärtat från Inkido och gjort som en bård. Jag gillar verkligen den stämpeln, men å andra sidan så gillar jag ju att brodera, så då är det kanske inte så konstigt. :)Och igår började jag så smått på våra egna julkort som ska skickas i år. De får man ju inte glömma. :) Ska passa på att testa lite olika tekniker på dessa, men riktigt lika varierade som jag brukar göra hinns det nog inte med i år tyvärr. Vi får se. :)Men nu får jag nog ta och gå upp, lägga mig bekvämt under mitt BIRGIT påslakanset, som är så otroligt skönt och snyggt. Och naturligtvis kommer jag att fortsätta att läsa i Nattfåk, tills mina ögonlock äntligen blir för tunga och sluts.Ha en jättebra onsdag var ni nu befinner er i landet. Kör försiktigt. Olyckan är lätt framme.

Ta hand om er.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!