9 nov. 2010

Nu kör vi!

Jag fick starta egetbidrag! Jag fick ett bra omdöme från konsulten. :D Gissa om jag är glad och skitstolt över mig.
Så nu kör vi. Imorgon kommer hemsidan upp och då ska man kunna boka kurser. Blog candy och öppningserbjudande kommer att komma upp. :) Och ett stort och brett kursutbud med pedagogiska upplägg.Det känns så himla roligt och helt underbart att få klartecken. F-skattebeviset kom förra veckan så det finns inget stom stoppar mig. :)Idag snöar det rejält här i östergötland. Det har snöat oavbrutet sen imorse. Jag tycker det är mysigt. Men tyvärr kommer det inte att ligga kvar. Jag tycker det blir så mysigt och mycket ljusare när det är snö ute. Så, så fort det kommer snö njuter jag till max. :)

Jag har fixat gratis ekonomiprogram för 45 dagar. Då behöver jag inte köpa det just nu utan gör det när dessa 45 dagar näsan gått. Det är bra att inte betala för det nu med en gång.Nu ska vi strax bege oss ut i snövädret igen för att handla och hämta paket. :)
Ha en jättehärlig tisdagkväll.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!