10 nov. 2010

Nu är vintern här & det firas med ett julkort

Hela dagen och kvällen igår snöade det och idag ligger det ca 1 dm av vit, vacker, gnistrande snö. Det är så otroligt vackert, trots att temperaturen legat strax över noll och det har töat lite. Några flingor har singlat ner.  Jag har skottat fram gången, fått fram och satt fast fågelbordet, fyllt på det med mat, hängt upp ett antal talgbollar och ändrat timern till utebelysningen. Man får ju göra det då och då när det blir mörkt tidigare och tidigare på eftermiddagen. Men det är också mysigt tycker jag. :)


Idag har jag fått mail från Bolagsverket där jag ska komplettera min ansökan. Tyvärr var inte handläggaren där när jag ringde i eftermiddags, så jag ska ringa imorgon bitti.Jag har även suttit och gjort lite förlagor till mina kurser. Det tar sin lilla tid, men det är väl värt det. Nacken och hela jag mår jättebra, förutom lite hosta som jag har som sällskap halva dagen.
Lite fotografering har det blivit av jättehärliga julsaker som kom igår, samt av blog candyn.Det blir ett julkort även idag, lite för att fira att det är vinter och snö.

Hur ser det ut där ni bor förresten? Har ni också snö?

Enkel kortvikning, Magnoliastämpel och insidan är gjort själv m h a div stämplar och hörnstans. Det är riktigt roligt att göra egna insidor.Nu blir det ett stort glas vatten och en satsumas innan jag fortsätter här.

Ha en lugn och skön onsdagkväll.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!