8 nov. 2010

KennyK's stämplar är tuffa

Idag har varit en fotografering-s och redigeringsdag. Många foton togs och ännu fler låg redan i kameran, redo att överföras till datorn och fixas med. Många pauser fick det bli. Jag är lite stel i nacken efter min lilla krock i lördags då en tjej struntade i att stanna utan istället körde rakt ut framför mig och jag hann inte stanna utan körde rätt in i henne. Hon hade varit stressad och inte ens tittat åt mitt håll utan bara körde på och då hände detta.


Bilen är körbar men inte så fin. Jag är väl fortfarande lite i chocktillstånd men jobbar mig ur det. Imorgon ska jag köra lite bil med K bredvid mig. Det är lite otäckt att åka när det kommer bilar från höger. Paniken kommer men den ska bort. Så det ska jag jobba på.Vad tycks om det nya utseendet på bloggen?

Jag tyckte det blev riktigt fint. Jag var så glad när jag hittade den. Man fick skriva en kommentar för att sen få den mailad till sig.Jag tänkte visa ett kort med en av Kenny K's stämplar. Det är digitala stämplar som man köper på nätet. Man får ett mail med en länk till varje stämpel man betalat och laddar ner till datorn. En zipfil som man får extrahera och som både innehåller en jpg-fil samt en png-fil. Jättebra tycker jag. Och priset för dem är jättebra, endast $3.00 st.Jag har använt Kenny K till kort för Designat. Temat var att göra lite fräckare kort, vilket jag tyckte jag lyckades med. :)
Jag har kört med helt vanliga vikningar för att mer framhålla motivet och papperna. Jättefräcka, dubbelsidiga papper. Jag har använt både fram- och baksida när jag gjort dessa (totalt fyra kort).Pappret heter Tracks och är från Glitz.
Jag tycker det är jätteroligt att färglägga dessa tuffa stämplar i jämförelse med allt gulligt som finns. Gulliga stämplar är inte tråkiga att färglägga, men dessa är riktigt roliga. Jag vill ha dem färgglada, fräcka. Inget vintage utan coolt. :)Det kommer bara fler och fler stämplar hos Kenny K. Några julstämplar har det blivit nu också som jag ska färglägga och använda till våra egna julkort i år. Det finns fler manliga stämplar samt djur och jag har sett att det kommit en ny kollektion som ska namngivna innan de kommer ut. Så digistämplar är något jag kommer att använda mig av fler gånger. De tar ju lite mindre plats dessutom. ;)Och för er som följer företagsstarten kan jag meddela att jag inte fått besked idag heller. Jag kommer att få besked imorgon bitti och sen ska jag träffa AF på eftermiddagen imorgon. Tre rapporter hade han på AF fått idag, två av dem med positivt besked, men han kom inte ihåg om mitt var en av de två (han satt i bilen på väg från jobbet). Så jag får vänta ytterligare några timmar. Inte alls skoj med tanke på att en av de tre inte får bidrag. Så först imorgon vet jag hur det blir, om jag kan jubla, eller om det blir lite motigare att starta. Så håll gärna tummarna lite till för mig, snälla ni.Ha en mysig måndagkväll.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!