17 nov. 2010

Första pysselträffen av många

Igår hade vi den första pysselträffen. Den blev ganska spontan och snabbt fixad. Fyra st var vi som satt och pysslade och hade jättetrevligt. Så trevligt att det kommer att vara pysselträffar tisdagar jämn vecka resten av året. Alla är välkomna. Det är bara att anmäla sig på det datum som passar en bäst. :) Datumen hittar du här.


Imorse möttes vi av ett frostrikt landskap. Det är så oerhört vackert ute. Allting får en helt annan färg och skimmer över sig. Det gillar jag.Eftersom det är så vintrigt ute idag, är längtan efter julen ännu större här och därför tänkte jag visa ett julkort.

Det är naturligtvis ytterligare ett av dem som jag skänker till Citykyrkans julbasar, som är den 27/11.Motivet är från Bildmålarna och finns att köpa hos Designat. En jättebra stämpel som är rolig att måla och som passar hela hösten och vintern också. Sådana stämplar gillar jag.

Textstämpeln är från Inkido och kom ut förra året, om jag inte missminner mig.På insidan är det kvistpapper som stämplats två gånger. Mycket enkelt men effektfullt.Och så tänkte jag visa vimplarna jag gjorde när vi hade scrapmara för några veckor sedan.

Inspirationen kommer från senaste Magnolia Ink-tidningen.

De hänger nu mellan våra två lampetter i matrummet där vi sitter och pysslar.

Och så tänkte jag visa klockan som jag gjort om, som jag skrev om för någon vecka sedan.

Så här såg klockan ut. Den fick jag när jag flyttade hemifrån 1996. Jag har alltid gillat den annorlunda formen på klockan samt urtavlan, men jag har inte gillat blommorna. De har inte riktigt passat in har jag tyckt. Inte färgmässigt iallafall.

Och för någon vecka sedan tog jag ner klockan och började kladda på den. Det fick bära eller brista om det blev bra eller ej. Och så här blev resultatet.Det blev mycket ljusare kring klockan nu och jag tycker om att titta på den nu. Alla siffror syns ju inte, kanske någon tänker. Men jag vet vad klockan är ändå. Det är som att ha fått en ny klocka, fast mycket billigare. :)Ikväll ska jag sitta och färglägga och träna med mina Copicpennor som jag får hem från Designat idag. Är det fler som vill beställa Copic är det bara att höra av sig till Camilla på Designat så tar hon hem åt er.


Och i o m att jag får hem pennorna kommer det även inom kort att läggas upp en färgläggningskurs med Copic. De andra färgläggningskurserna finns här. Bilder till kurserna kommer att läggas upp efter hand. Man hinner inte fixa allt på en gång. ;)Tack så hemskt mycket alla som gett mig så fina kommentarer om öppnandet av Pysseldags. Det värmer verkligen och jag hoppas att ni fortsätter att följa Pysseldags även efter blog candyn. :)Ha nu en jättebra onsdag. Det ska jag ha. :)

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!