10 nov. 2010

Ett av julkorten till julbasaren

Då har vi varit och handlat mat samt hämtat paket med ljus och jättefina produkter som ska pryda vårt lilla hem i jul och vinter. Foton kommer. :)


Jag måste ju visa ett kort idag, och då blir det ett julkort, ett av de jag gjort till julbasaren den 27:e.Hjärtat, modell litet är från Inkido och är inhandlat från Designat. Det är stämplat med Mementodynor. Tilda är målad med distresser.Imorgon ska jag fotografera blog candyn som ska lottas ut nu i samband med öppnandet av mitt företag. Flera vinster ska lottas ut. Vågar du låta bli att vara med? ;)
Titta in imorgon så kommer bilder på vinsterna samt vad du behöver göra för att vara med i blog candyn.Nu ska jag göra ett kort efter en video jag såg innan ikväll.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!