19 nov. 2010

Copic Ciao är härliga pennor

Igår fick jag hem mina efterlängtade Copic Ciao-pennor som Camilla beställt hem till mig.
Ciaoserien innehåller totalt 144 färger och man kan köpa dem allt från en och en till olika set , som störst två set à 72 färger. Och det var det jag gjorde. :)


Precis som Tombow- och Promarkerpennor har Copicpennorna två olika spetsar - en penselaktig spets och en bred mer kalligrafiaktig spets.Jag stämplade upp och färglade två motiv. Jag bjuder på mig själv nu och visar hur det blev. Bildkvaliteten är inte den bästa men den är tagen med mobilen igår kväll till ljuset av en vägglampett. :)


Jag kallar den Staffan Stalledräng. :) 17 olika pennor använde jag till detta motiv.

Och här är det andra motivet.


Man lär sig nya saker för varje motiv man färglägger. Det är jättekul att använda Copicpennor, och de är jättebra komplement till Promarkerpennorna, eftersom även de är alkoholbaserade.Det är kul att ha flera olika alternativ att kunna färglägga. Det blir mycket färggladare med Copicpennor än vad det blir med distresser, men det blir en annan känsla med distresser än med Copic.Så det kommer inom de närmsta dagarna att läggas upp en kurs i färgläggning med Copicpennor. Kursen som är på tisdag f.m är med Copicpennor, även om det just nu står Promarker. :)
Jag får ta och bjuda på ett litet kort idag så ni får se något vettigt. :)Motiv från Kenny K.

Papper från Glitz Design hos Designat.

Blommorna på framsidan är en dies från Tim Holtz/Sizzix (som är slut för tillfället hos Designat).


Även swirlen kommer från Tim Holtz/Sizzix.

Tagsen är färdigköpta som jag färgat in med inksvamp och sen torrembossat för att få ytterligare effekt.

De är nerstoppade i en liten ficka jag klistrat fast.Jag hoppas jag kunnat ge lite inspiration idag. :)
Kram på er alla och tack för era fina ord. De värmer, peppar och gör mig glad.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!