27 okt. 2010

Värme och fotografering

Idag är det inget roligt väder ute. Det gör mig inget, mer än att katterna får vara inne. Det gillas inte alls av Mysan, men jag vet att släpper jag ut henne kommer det att bli ett himla springande in och ut. Här på kontoret brinner en brasa i kakelugnen. Det är så mysigt att jobba medan man hör sprakandet.


Jag är lite öm idag på alla mina ställen jag lyckades slå mig på igår, men det är betydligt bättre idag i alla fall. :) Jag har försökt vara försiktig och inte hållt i några vassa föremål.Istället har jag fotograferat och redigerat ett antal bilder på vad jag pysslat förra veckan och i helgen. Det tar sin lilla tid att göra det. Några saker måste fotograferas om, men det misstänkte jag nästan. Dock måste man ju prova, annars vet man aldrig.Det planeras för fullt här. Imorgon ska jag träffa de som bedömer om man får starta eget-bidrag eller ej. Det ska bli spännande och trevligt. Att få personligen få presentera min affärsidé och svara på eventuella frågor. Så håll tummarna för mig snälla ni. :)Det är ju lite tidigt att lägga upp min halloweenhälsning, men eftersom jag är i Stockholm i helgen på Stockholm City Scrapevent med Designat är det lika bra att lägga upp mitt kort till er här och nu.Samtliga stämplar köpte jag i ett paket på Karlstadmässan. De är så underbart söta och roliga att maska ihop. Och katterna kan jag använda till precis vad jag vill, vilket är ett stort plus.

Kortet är färglagt med distresser, förutom skorna, capen och en del av huvudet. Där använde jag aqua promarkern. Jag ville att det verkligen skulle vara svart där och jag lyckas inte med det med den svarta distressen.Jag utgick från följande skiss:

Nu ska jag upp till vardagsrummet med mina färger och färglägga lite motiv och mysa framför tv'n. K är på kurs ikväll och kommer hem vid 20.30-tiden. Då ska han få flytta ner vår stora skrivare till kontoret. :)Ha en jättehärlig onsdagkväll. Mys med ljus och nära och kära.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!