20 okt. 2010

Utveckla handstilen

Tisdagen den 2/11 kl 18-21 kommer jag att visa hur man kan utveckla sin handstil.
ScrapLinda var en av deltagarna i söndags och hon har skrivit lite om det här. Vi hade verkligen jättetrevligt och mysigt.Vi går igenom en hel del tips och saker att tänka på och efter kursen får man mailat till sig alla tips och exempel på alfabet som jag skrivit som man sen kan använda sig av.För mer info rekommenderar jag att man går hit.Och jag planerar många kurser nu till starten av mitt företag. Många roliga kurser. Bara nu inför jul har jag flera olika.

Jag utlovar kvalitet på både kurs och det ni får göra samt att de alltid är pedagogiskt upplagda. Detta är två punkter som är mycket viktiga för mig och som jag värdesätter högt. Och som utbildad pedagog är jag mån om att alla ska hänga med bra i kursen och ha roligt. :)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!