10 okt. 2010

Ont i foten & förberedelser

Jag har fått märkligt ont i höger fot. Mamma misstänker att det kan vara att jag sträckt höger hälsena. Ont som attan gör det i allafall. Tur att det finns värktabletter, för det har jag tagit idag. Varför gå och ha mer ont än nödvändigt?!


Jag skulle tränat linedance idag, men p g a foten kände jag att det var en mycket dum idé när man grimaserar illa för varje steg. Istället försökte jag undvika att gå på foten och istället sitta still tills det var dags att bege sig till våra vänner för att träffas hos dem och äta middag och leka med barnen.Det var en jättetrevlig och lugn kväll. Vi blev sysselsatta av dottern på snart sex år att pyssla lite. :)Sen vi kom hem har jag suttit och förberett handstilskursen som går av stapeln nästa söndag. Det är riktigt roligt att förbereda kurser. Man saknar det lite från det att man var lärare. Det låter säkert knäppt men det är lite mysigt att förbereda och planera.Jag ska försöka göra någon bra form av månadskalender där jag kan skriva in saker lätt i digital version. Eller om jag kan hitta en färdig och bra kalender som jag kan använda rakt av. Det hade ju varit det bästa. Men med tanke på att jag är ganska kräsen och vet exakt vad det är jag vill ha lär det vara ganska liten chans att jag hittar något jag är nöjd med. Men vi får se. :)Jag tänkte inte bjuda på något kort just nu, även om jag har några på lager.

Istället tänkte jag visa vår anslagstavla som hänger i matrummet.
Jag har torkat några lönnlöv som jag tyckte passade att få komma upp på tavlan och pryda den. Jag älskar verkligen den anslagstavlan. Det är precis min stil och orden med magneterna är så fina. Tack än en gång Jennie och Micke för den fina födelsedagspresenten.Nu ska jag klippa till de sista stämplarna jag köpte förra lördagen på Karlstadmässan.
Sen blir det sängen.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!