2 okt. 2010

Karlstadmässan imorgon

Idag har jag spenderat en stor del av dagen med Camilla på Designat. Vi hade jättetrevligt och fick pysslat en del i eftermiddags.


Imorgon ska jag upp tidigt. Emelie kommer och hämtar mig kl 07.00 och så bär det av till Karlstad och mässan som Svensk Scrapbooking anordnar. Det ska bli så kul. Och få umgås med Emme en hel dag är jättemysigt. :)Så om du åker till Karlstadmässan och tror att du ser mig och vill hälsa, gör gärna det. :) Det är alltid kul.Ni som inte åker till Karlstad, utan kanske åker till Partillemässan, ha en härlig mässa.

Och ni som inte åker till någon av dem, ha en jättebra lördag vad ni än hittar på. :)KramP.s Har gjort något riktigt stort som snart kommer att avslöjas. Det känns riktigt bra och jag är övertygad om att det kommer att bli kanonbra! :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!