3 okt. 2010

Kanonlördag!

Vilken underbar dag igår. Lika lång som härlig! :)
Kl 06.24 vaknade jag av att höra Anders Eldebrings stämma i radion, som försökt väcka oss i...just det, 24 minuter. Jag fick panik då jag automatiskt tror att det är Melodikrysset när jag hör hans röst. Det tog mig någon minut innan jag insåg varför vi satt alarmet så tidigt, varför det aldrig kom några lodrät 7 eller vågrät 4 när jag lyssnade på honom (eller kunde någon av låtarna han spelade) och att jag faktiskt inte hade mycket tid på mig eftersom att Emme skulle hämta mig kl 07.00.Så när jag väl kommit till insikt och hängde med i nutiden var det bara att stiga upp och fixa sig själv samt frukost. Min älskade K skulle egentligen stiga upp och göra frukost till mig medan jag fixade mig själv, men han var så trött så det fanns ingen chans i världen att han skulle komma upp. Så han fick sova vidare.Kl 07 kom Emme och jag "väckte" K, pussade på honom och sa att vi skulle åka nu. Han var lika söt som han var trött. ♥Emme körde hela vägen till Karlstad. Vi stannade i Laxå och fikade. En kopp capp var inte alls fel då. Vi lyssnade på musik och hade jättetrevligt. Vi hade med oss GPS'en trots att jag hittade vägen dit (det är bra att få en beräkning när man är framme samt en mer exakt hastighetsvisare).Gratis parkering hittade vi denna gång genom att ställa oss på baksidan. Kl 10 öppnade mässan och 10.35 var vi där. :)Jag upptäckte att K ringt och lämnat meddelande där han tyckte att vi borde vara framme nu (10.15). Jag försökte ringa, men lyckades inte komma fram. Tydligen hade det varit fel på telefonnätet igår, men till sist kunde han ringa mig igen (jag hade lämnat medd på hans mobil som var avstängd).Massor med shopping (vilket jag inte planerat) blev det.

Vi träffade på Kattiz och Tesa ganska snart när vi var där. De hade anmält sig till att sitta och scrappa, men höll på att shoppa lite (svårt att låta bli med 14 affärer med massor med fina saker).Mycket shopping blev det. Det blev även lunch och mycket skratt och prat med affärsinnehavarna. :)Kl 16 kände vi att vi var klara och ganska trötta, och då hade vi tre timmars bilfärd hem kvar. Jag satte mig bakom ratten och körde hela sträckan ( i två etapper). Behöver jag säga att vi inte var lika pigga i bilen nu som på väg dit?! ;)Vi åkte hem till Emme där hennes man L och min älskling K redan var och försökte bestämma mat för kvällen. 
Det blev hämtmat och sen spel (Ticket to Ride). Vinnare blev Emme, jag tvåa och sen säger vi inte mer. :)En helt fantastisk dag var det. Massor med inspiration med mig hem. Lite varor (*harkel*) och en dag fylld med värme som jag kommer att bära med mig läääänge. :)Idag ska det jobbas. Jag är redan igång och tvättar. Allt packades upp inatt (var hemma vid 23.45 och vi gick och lade oss vid 02.20) så det är rena ytor på skrivbordet. :) Så det är bara att sätta igång. Ska dock väcka K först och få i mig lite mat så att jag är full av energi när jag ska jobba. Och så hoppas jag att förkylningen jag tydligen dragit på mig inte ska bli värre än den är just nu. Blir den det blir det en jobbig vecka och det tackar jag gärna nej till. :)Ha en fantastisk söndag allihopKram på er

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!