16 okt. 2010

Halloweenkort till Designat

Mmmmmm...det är lördag. </emUnderbart!
Det är vackert väder på Östgötaslätten. Det blåser lagom mycket. Det är en lugn dag. Vi är förkylda och tar det lugnt (ingen fara att vi smittar längre). Orken börjar komma tillbaka, men vi tar det lugnt för att förhoppningsvis får bli friska väldigt snart.Katterna är ute och leker i vårt höga gräs, som måste klippas en sista gång innan vintern. Det är många borden nu, men det är bara att prioritera vad som är viktigast. :) Men det är bara bra. Man ska inte stressa för att hinna allt utan istället prioritera. :) Det lönar sig inte att stressa. :)Tanken var att jag skulle visat båda halloweenkorten igår här på bloggen, precis som jag gjorde på Designatbloggen, men tröttheten och snuvigheten tog över, så det blev bara det ena kortet.

Men idag kommer det sista till Designat. Sen har jag ju gjort ett eget halloweenkort, men det visas senare. :) Så detta är inte det allra sista halloweenkortet totalt.

Detta är en ganska pillig vikning. Det är mycket som ska klaffa för att det ska bli rätt. Men även om den är trickig, är det en kul vikning att göra.

Samtliga papper är från Designat.

Visst blir det häftigt?!

Samtliga stämpelmotiv tror jag är från hÄnglar. Deras söta fladdermöss är bara så gulliga. :)

Och sen är det dies från halloweenplatta från Cuttlebug som jag visat tidigare.Även om det är mycket mecklande så kan man variera detta kort ganska mycket som jag ser det, och det kommer jag att testa sen.Jag har funderingar på hur jag ska kunna göra ett snyggt förhänge till vår spelhylla som är på väggen bakom matbordet. Det ser inte så kul ut att se alla spel, och jag har länge funderat på att sy något och hänga för. Det kommer att bli i linne, men jag skulle vilja dekorera tyget lite.Brodyr hade varit fint, men att handbrodera tar alldeles för lång tid, så that is out of the question. Istället får jag nog leta efter någon snygg, bred spets att sätta istället. Jag vill ha enkel och lantlig stil. Det ska kännas gammalt. Men jag kommer nog på något. Har ni något tips får ni gärna lämna en kommentar.Nu blir det lite fixande här.

Ha en härlig lördag.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!