6 okt. 2010

Halloween närmar sig med två kort

God eftermiddag alla besökare!


Då har halva arbetsveckan passerat.
Jag snörvlar och hostar här hemma under en pläd. Jag känner mig lite bättre idag och vilar så att jag ska orka imorgon ikväll, något jag sett fram emot i flera månader. Och jag tror inte att jag smittar utan det handlar mer om att jag ska orka.Dagarna har rullat förbi i 100 km/h och halloween närmar sig. 
Idag har jag bloggat på
Designats blogg och tänkte att jag även här skulle visa mina kort. :)Samtliga papper samt häxan finns att köpa hos Designat.
Häxan är från The Greeting Farm. Så jättehärlig att färglägga och som väldigt ofta är även hon färglagd med distresser. Och sminka henne är lite kul, att göra henne lite funkig.


Och istället för att måla hennes klänning stämplade jag den på ett papper och klippte ut istället.


Underkjolen har fått glitterlim som matchar hennes hår.
Blommorna på framsidan är utstansade och torrembossade med Nellie Snellen-punchar (mina privata).

Även kvistarna är från Nellie Snellen, men även Martha Stewart har en stans som är väldigt snarlik.

Husen och pumpan är äldre stämplar från Magnolia.Jag gillar etiketten. Ett papper har en av sidorna (dubbelmönstrat) fulla med flera olika etiketter. Så det var bara att klippa ut, vilket jag gjorde med en mönstersax. Jag ville få frimärkeskänsla över etiketten.

En jätteenkel vikning.

Underbart papper som jag bara skurit till för att få plats. Pappret som är baksida i mitten av kortet är baksidan av pappret du ser på flikarna. Jag älskar papper som är så fina att man bara måste använda båda sidorna på samma kort. :)Häxan finns hos Designat för 39:-. Vilket jättebra pris! Och hon har så roliga mönster och detaljer man verkligen kan göra massor med olika saker med.Dödskallepappret är torrembossat med cuttlebugs embossingplatta och sen infärgad med Versa Magic chalkdyna.

Spindelväven är från Magnolia och är stämplad med VersaFine.

Trick or Treat-stämpeln kommer från hÄnglar och stÄnglar.Ett låååångt inlägg blev det idag.

Jag hoppas du inte nickat till. ;)

Nu blir det en kopp te här för mig för att värma mig samt att ta på mig mina inneskor samt min älskade kofta (fast min är brun/grå)Visit hm.com


Jag är rejält frusen idag.Glöm inte att Grey's Anatomy har premiär ikväll. Det ska jag se. :)


Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!