22 okt. 2010

Fredag, snöblandat & hårfärgning

Igår kväll snöade det. Gissa om jag var lycklig. :) Faktiskt. Jag älskar snö (i måttliga mängder).
Tyvärr blir det varmare och varmare idag och det töar sakta men säkert bort idag. :( Jag gillar att det blir ljusare och så vackert här ute när snön kommer.Det blev rejält med mat igår.

20 portioner minestronesoppa

14 portioner chili

4 portioner laxpastaInte illa, eller hur?! :) Det mesta är infruset nu så är det bara att ta ut och tina när det behövs.Idag färgar jag håret. Det var verkligen på tiden.Samtidigt tvättar jag handdukar och fixar lite annat.
Var ute på altanen för att samla ihop dynorna, som vi inte lagt i dynlådan som vi ska än. Det får K ta hand om på söndag.Hittar jag allt jag behöver ska jag vinterbona verandan. Det blir extra inbjudande och vackert när det är klart. :) Och jag vill ju att folk ska känna hur mysigt det är att komma hit från det att de parkerar. :)Men nu är det dags att skölja ur färgen. :)

Håll tummarna för att det blir bra.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!