13 okt. 2010

Fixartagen

Det är mycket som fixas nu. 


Igår for jag runt i köket och städade, rensade och ändrade om. Och uppfarten fick sig en omgång. Det fick jag med. Det kändes i höfter och ända av att dra upp massor med dumt ogräs som växt sig högt där. Så illa att det varit lite bökigt att försöka parkera bilen där. Men nu är det mycket smidigare. :)


Och igår kväll källsorterade vi. Vi handlade mat samt hämtade paket - 12 st röda votivljushållare. Jättefina. Passar kanonbra nu i höstmörkret och sen till jul. :)Det är väldigt mycket annat som fixas som jag inte riktigt kan berätta om här på bloggen än, men det kommer snart. :) Spännande, pirrigt och kul är det i allafall. :)Idag tänkte jag visa ett julkort jag gjort.Jag har utgått från Tesa, som utmanade oss Prickiformare att använda Prickiforms helt underbara och vackra julgran. Och jag, som blev lite förälskad i vikningen som Tesa visade (samma som födelsedagskortet till Marianne), gjorde då samma vikning till detta kort.

Jag har använt mig av ett dubbelsidigt mönsterpapper (vet tyvärr ej märke då det ej stod) som jag köpt för något/några år sedan.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!