25 okt. 2010

En underbar pysselhelg & julbasarskort

Oj vad vi har pysslat denna helg.
Jag har hunnit göra massor av förlagor till flera kurser. Jätteskoj. Det känns skönt att ha hunnit så otroligt mycket. Och så härligt att kunna sitta och pyssla så tillsammans så länge som vi kunnat båda dagarna. Det är verkligen guld värt. Och att då vara omgiven av så härliga människor som är så positiva, gulliga, mysiga och helt underbara. Det är så sådan bonus som gör att man lever ett bra dag på energin från denna helg.Så fort jag får klartecken att jag får starta företaget, kommer vi att fira detta med en härlig blog candy. Förhoppningsvis får vi besked snart. Jag ser verkligen fram emot att få starta och Det kommer att bli lite erbjudanden kring detta förutom blog candyn. Så kika in här kontinuerligt. :)

Här kommer det andra kortet jag gjort hittills till julbasaren i Citykyrkan.

Motiv från Magnolia och är målat med distresser. Snöflingor är gjorda av Puffy.

Snöflingor är stansar från Martha Stewart.


Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det en underbar måndag med färgläggning till julbasarskorten samt lite annat trevligt. :)Ha en fantastisk måndag.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!