3 okt. 2010

En mycket enkel inbjudan till bröllop

Något måste jag ju visa i bildväg så då får det bli en budgetvariant på inbjudan till bröllop.
Alla brudpar har inte massvis med pengar och då är det bra att ha budgetvarianter på inbjudningar tycker jag.Text från Minelle och brud från Inkywings. Tyvärr var det lite för strukturerat papper, eller så tryckte jag för lätt så jag ser att stämplingen inte blev helt perfekt (vilket jag ser till att det alltid är på beställningar).Här har jag valt att låta bruden vara helt ofärgad, men man kan välja att måla en detalj, eller runt henne. Förslagen är många. Det är endast fantasin som sätter gränser. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!