18 okt. 2010

En härlig söndag

Inatt kunde jag inte sova. Min stackars älskade man, som fortfarande är förkyld, snarkade så högt så det gick inte att vara kvar. Istället gick jag ner och satte mig vid mitt skrivbord och började göra ett fars dag-kort. Jag knepade och knåpade och märkte att jag var trött, för det blev lite fel här och där, men det är inget som märks nu på kortet. :)
Jag gick upp igen vid 04.30-tiden och låg och läste en del innan jag till slut somnade någon gång vid 05.30/6-tiden.Idag har vi städat och fått så fint och i ordning i huset. Rent och härligt. Så underbart och man njuter verkligen av det.I eftermiddag höll jag handstilskurs. Tre deltagare var det. Vi hade jättetrevligt och det kändes som att de fick inspiration, tips och idéer. Vi fikade och hade mycket trevligt.I kväll har jag organiserat ytterligare i pysselrummet och nu är det riktigt rymligt och fint där inne. Jag blev mycket nöjd. Fick fram en hel del papper som tidigare stått i kartonger. Jag blir så glad och nöjd när man kan göra saker ännu bättre.Nu ligger jag här i sängen sen 23.45. Trött, men kan inte sova. För mycket tankar som far runt. Men eftersom det är mycket som ska hinnas med och fixas imorgon, behövs skönhetssömnen. ;)Jag hoppas att ni alla haft en riktigt härlig helg och att ni får en bra, trevlig och stressfri vecka.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!