15 okt. 2010

Det näst sista halloweenkortet till Designat

Fredag igen. Swooosch säger det tycker jag. :)Jag tänkte visa de sista två halloweenkorten jag gjort till Designat. För det är ju snart halloween och jag ska inrikta mig på fars dag nu.Samtliga papper är från Designat. Underbara papper. Detta spindelpapper var så fräckt att jag ville använda hela pappret. Så då letade jag upp en vikning där hela behövdes.Visst är det häftigt att spindeln kom så perfekt där?! Mer tur än skicklighet. :)Buuus eller godis kommer från hÄnglar och är en gammal stämpel.

Den är embossad med transaprent dyna och vitt pulver.

Under är rött cs, stansat med Martha Stewart-stans som sen fått glossy accents på sig. Mycket effektfullt.

Locket sitter fast i en form av ficka och är det första som man öppnar.

Här har jag använt Prickiforms dödsskalle, som jag tycker är jättetuff. Den är stämplad med silver eller platinum på svart cs och som jag sen klippt ut och satt fast på orange cs för att få en liten färgklick.

Bakom är det återigen rött cs, stansat med Martha Stewart. Skillnaden här är att jag inte användt glossy accents. Detta är gjort medvetet för att visa vilken stor skillnad det är på att använda glossy jämfört med att inte använda det. Jag föredrar att använda det. Det blir mycket effektfullt.

Insidan på kortet. 100% bus tror jag är från Inkywings. Den är stämplad med samma färg som dödsskallen. Även där MS-stansen bakom.
Kortet kan man ju verkligen variera på många olika sätt. Vad man vill ha för motiv, texter och var man ska sätta dem.

Vikningen kan man lära sig på min kortvikningskurs som snart kommer att läggas upp. Just denna vikning kommer att ligga under avancerat. Den är lite för pillig för nybörjare.
Kursupplägget kommer att komma upp inom snar framtid. :)Nu ska vi mysa lite i sofforna framför tv'n.

Ha en trevlig fredagkväll.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!