26 okt. 2010

Blåslagen för tillfället

Idag har jag försökt vara händig hemma. Det brukar funka fint, men idag har det inte gått bra (för kroppen).

Granet har kommit upp på verandan och jag har hämtat in trappräcket igen (vi tog av det när vi möblerade om i huset i somras). Under den tiden lyckades jag med att få ett skrapsår på vänster hand, ett rejält skärsår på höger pekfinger samt trillade utanför förrådsdörren och slog upp flera sår på vänster hand samt rejält skrapat upp vänster knä.Nu har jag lite svårt att använda vänster hand och har ont i knät. Så trappräcket får ligga på hallgolvet tills Kalle kommer hem så får han sätta upp det istället. Jag tog ju hand om verandan (fastän jag inte skulle).Nu sitter jag här i soffan. Kan inte titta på tv för att det hänt något och även det måste K fixa när han kommer hem. Så jag ska mysa ner mig och läsa lite istället. Kanske spela Carcassonne på min iPhone.

Nåja, jag fick lite gjort idag i allafall.Och ikväll har jag lite att göra framför datorn. Får skriva med höger hand. Ska dock ta det lugnt. Jag ska ju till Stockholm på fredag och hjälpa Designat på Stockholm City Scrapevent. Camilla hälsar "många trevliga erbjudanden tar vi med oss!"
Ha en härlig tisdagkväll.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!