20 okt. 2010

Beställningskort till namngivning

Det är kul att man får beställningar. Att folk tycker det är kul att ge bort handgjorda och mer personliga kort glädjer mig. :)


Idag är det kallt här på östgötaslätten. Det har regnat lite och det är f.n. +2°C ute. Blåsigt och lite ruskigt ute. Då är det skönt att vara inomhus hela dagen. :) Tur att man inte har ett utomhusjobb. Det hade jag nog aldrig klarat. Så hatten av till alla som har utomhusjobb. Ni är duktiga!Själv eldar jag i kakelugnen. Det är så mysigt att ha sitt pysselkontor i samma rum som kakelugnen. Så idag har jag verkligen myst när jag eldat. Att lyssna på sprakandet av veden, känna värmen som strålar och titta på hur det brinner och glöder bakom metalluckorna - vilken mysfaktor! Och det är riktigt mysigt här inne. Dock måste vi fixa så att värmen sprids ut i övriga huset.Jag tänkte jag skulle visa beställningskortet som idag får resa lite med posten.

Det är till en....du gissade rätt, en namngivning.

Beställaren hade önskat ett färgglatt kort. Och gärna i regnbågens alla färger.Så här blev resultatet


Motivet är från Suzie's Zoo som min älskade vän Cicci köpte till mig i USA för några år sen. Den är så otroligt söt tycker jag.

Papper är från Magnolia och Inkido. Det gula pappret kommer jag inte ihåg tillverkaren.

En enkel insida.

Hjärtat på vänstra sidan är egentligen längre, men det passade så bra att stämpla så att endast överdel kom med.

Och texten på högersidan har jag skrivit, som vanligt. Man måste ju öva. :)Nu ska jag ta mig an scannern och se hur blyertsanteckningar ter sig i den. :)

Ha en jättebra onsdagkväll och glöm inte att kolla på Arga Snickaren och Grey's Anatomy. Det ska jag göra, med en god kopp te i soffan under min älskade pläd.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!