8 okt. 2010

Altrad teask till bästa Camilla

Imorgon fyller bästa Camilla år. Och eftersom vi inte har möjlighet att svänga förbi med presenter imorgon, fick hon dem igår istället.


En tjock bok med diverse korsord och annat gott att mysa med i soffan på kvällarna samt te. Ett litet avkopplings-kit.


Eftersom hon älskar te, chansade jag på att Green Chai skulle passa henne bra.

Originalasken ser ut så här, för den som vill handla det och prova. Det är verkligen jättegott! Vill man läsa mer om det vad det smakar osv, gå hit.


Eftersom det är lite tråkigt att bara ge bort en teask rätt uppochner, altrade jag den givetvis. Och eftersom hon fyller år nu på hösten blev den höstinspirerad.Gula blommor är stans köpt på Designat. Jag har väl inte fått till den rätta knycken på dem än, men jag ska träna. Roliga är de att göra i allafall. :)De andra blommorna, swirlen, det högra ljusare bladet samt tagen är stansar från Magnolia.

Kantstansen runt asken är från Martha Stewart.

Texten på tagen har jag skrivit själv.Vill du lära dig att utveckla din handstil och träna är du välkommen att anmäla dig till min handstilskurs som jag kommer att hålla söndagen den 17:e oktober hemma hos oss kl 16-19, eller tisdagen den 2:e november kl 18-21. Man anmäler sig genom att maila mig på ciza(snabela)hagholm.se. Då får man mer info om pris, vägbeskrivning m m.

Den 17:e är två anmälda och fyra preliminära. Max är 10 st. Så det är fyra platser kvar där. 
Den 2/11 är det nio platser kvar än så länge och det är först till kvarn som gäller bägge datum. :)Nu blir det lunch här. Ska se vad jag hittar i kylskåpet som jag kan värma. :)
Är frusen idag. Eldar t o m i kakelugnen.Och så kommer lite fredagsmusik här.

Kram på er

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!