5 okt. 2010

80 dagar till julafton & födelsedagskort på beställning

God middag alla härliga människor!
Det är redan tisdag v.40.

Idag, liksom igår, blåser det friskt ute på östgötaslätten. Solen försöker tränga fram genom molnen för att kunna försöka värma oss lite nu på hösten.Själv håller jag mig inne och försöker vårda mig själv så att min förkylning inte blir värre.Idag är det 80 dagar till julafton. Det närmar sig. Vi är redan inne i oktober. Vart tog september vägen?

Dock känner jag mig inte stressad. Jag känner mig glad. Jag ser fram emot så mycket just nu så jag myser i det hela istället.Idag tänkte jag visa ytterligare ett beställningskort.Vikningen kommer från Tesa Prickiformar.

Jätterolig att göra. Och så är det så bra att man faktiskt kan lägga något där i om man vill.Jag valde att göra kortet i ljusa färger då mottagaren tycker om mycket färg.

Samtlig text har jag själv skrivit. Man ska våga göra det ibland tycker jag och inte bara använda stämplar, även om jag är mycket glad i att använda alla textstämplar jag har. :)

Ha en härlig och fortsatt tisdag.

KramP.s Lämna gärna en liten hälsning. Det värmer alltid. :)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!