19 sep. 2010

Söndag, valdag, soldag, vilodag(?)

God eftermiddag alla härliga människor runt om i landet (världen).


Jag hoppas att solen även lyser på er, precis som det gör här över Normlösa.

Det är jätteskönt ute och vi verkligen njöt när vi åkte för att rösta. Solen värmde fortfarande lite och det luktade gott ute.På väg hem stannade vi till och jag fick plockat lite lönnlöv i olika färger. Så otroligt vackra. De håller jag nu på att pressa och torka. Frågan är bara hur länge man ska göra det. Jag ska ha dem som dekorationer sedan hade jag tänkt mig. Fick tag på gröna, gul/oranga och mörkt röda. Så otroligt vackra!Och när man har röstat på valdagen får man äta tårta (berättade K för mig att någon hade berättat). Så vi åkte ju in om CG och passade på att handla varsin liten bit när vi ändå skulle handla lite annat.Väl hemma igen dukade jag/vi fram lite fint och satte oss och fikade innan det var dags för K att åka in till sta'n för att repa opera.


Nu passar jag på att tvätta, blogga (trots en jättekelig Duracell som puffar och bökar med mig så mycket hon bara kan). Jag ska fortsätta planera men även pyssla lite idag tänkte jag.Jag hade en jättehärlig gårdag. Var först på Linedance med några kompisar. Eftersom jag var på scrapträff förra lördagen missade jag första träningen och fick snabbgenomgång på de två danser de hade lärt sig då. Jag trodde jag skulle dö redan under första dansen. Så totalt otränad och gjorde onödigt stora steg så att jag tog ut mig och t o m fick en astmaattack (och sprayen var hemma). Dans nr två var inte lika ansträngande och den nya dansen var riktigt lagom och kul. Dock hade jag inga bra skor. Jag behöver några som är lite lättare och som är lite glattare än de träningsskor jag hade igår. Mina skor tog emot så mycket när vi skulle snurra att det blev jättejobbigt och jag fick ont i höften. Så det ska inhandlas nya till nästa gång. Men skoj hade vi och jag lärde mig danserna kanonlätt. :)På kvällen var vi hos Jennie och Micke. Vi köpte hämtmat och satt sedan och åt samt såg två filmer. Det var jättemysigt. Vi träffas alldeles för sällan nuförtiden, men det ska vi försöka ändra på.

Satt uppe lite inatt mellan kl 02.00 och 04.30. Jag kunde inte sova då det var så många idéer och annat som poppade upp i huvudet som jag var tvungen att få ner på papper. Så det var bara att gå ner och sätta dig och skriva. Det gjorde inte så mycket då det var en annan som drog timmerstockar till tusen. ♥Det är dags att visa vad jag gjorde till vår senaste Prickiformutmaning, som Inola stod för.

Jag blev så inspirerad när jag såg Tesas korg, att jag var tvungen att göra en jag med. Och varför inte samtidigt göra Ingrids utmaning då?


Material:

* Brunt cardstock

* Höstpapper (gammalt privat)

* Div halva pärlor (privata)

* Martha Stewartstansar till handtag och nederkant på tag

* Tag från Prickiform

* Mementodynor för infärgning samt vattendyna till svampsidan

* Svamp för att chalka

* Perfect pearls till att färga in svamparna


Stämplar:

* Tre små äpplen

* Tre små svampar

* Körsbär

* Blåbär.01

* Ramen runt de olika skördade motiven är också en Prickiformstämpel, men just nu hittar jag den inte i shoppen.Motiven är satta på 3D-kuddar för att få lite distans till själva korgen.Tagen har jag klippt till på sidorna samt stansat nederkanten för att få den lite annorlunda (dock efterapad med vilje för att visa att man kan göra det billigt själv).
En perfekt liten gåva att ge bort nu i skördetider.Gå gärna in på Prickiforms blogg för att se vad de andra pysslade ihop till utmaningen.Ha en fortsatt mysig söndag.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!