1 sep. 2010

Sommar (iallafall idag & i hjärtat) & PartyLitevisning

Förra veckan gjorde jag två kort, varav den ena visar jag idag.

Jag kände för att göra ett sommarkort, och då jag älskar kursen och speciellt västkusten visste jag exakt vilka stämplar jag skulle använda. :)Samtliga stämplar är från Prickiform.

Små lätta moln...01

Segelbåt.01

Sjöbod.01

Strandskata.L.01

Sommar.01

Musselskal.S.01Vågstans är Fiskars märke.Kortet är målat med distresser:

röd: barn door

blå (både bod och himmel): faded jeans

Klippor: weathered wood

Båten: walnut stainMusslorna är stämplade med mementodyna - dock osäker på vilken färg av dem det var jag använde. Tog ganska snabbt en penselpenna och drog över musslorna för att använda färgen från konturerna.

Idag skiner solen över oss här "i" Normlösa.. Det gillas.

Tyvärr är jag stel i axlar och nacke. Jag behöver hitta en riktigt bra kudde så jag inte vaknar så stel och har en infernalisk huvudvärk.Annars är allt på topp. :)

Jag var på en jättetrevlig lansering av PartyLites höst- , jul- och vinterprodukter igår. Wow vilka fina produkter. Och massor med nya dofter. En rejäl doftorgie för näsan. Helt underbart.


Så nu har jag tänkt ha en visning hemma hos oss torsdagen den 9/9 klockan 18.00. Det bjuds på enklare fika. Bor du i närheten och skulle vilja komma hit, skriv en kommentar till detta inlägg. Jag behöver veta hur många jag ska fixa fika till. Du är hemskt gärna välkommen att ta med dig en gäst. Men kom ihåg att inte vänta för länge. Det är begränsat med platser och först till kvarn. :) Och titta gärna ut ett datum när du vill ha visning.

Kan du inte komma, men ändå vill beställa kan du också höra av dig så tar jag upp beställningar.Dessa finns bl a med i nya katalogen.

Köper man för 77 kr ur den aktuella katalogen kan man få köpa dessa tre för 309 kr istället för 429 kr. Det är 28% rabatt.
Och många fler jättefina rabatter för gästerna finns - både produkter och ljus.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!