13 sep. 2010

Slut på en underbar helg

Jag har haft en underbar helg. Fredagen blev lite annorlunda än vad jag trodde när jag steg upp då. Jag är så glad att jag kunde hjälpa till där det behövdes och det behövdes. That's what friends are for. :) Igår och idag har jag varit på LinköpingScrap, som hölls på John Bauergymnasiet i Mjärdevi.

Vi var ganska många som satt i matsalen där och pysslade för fullt. Det pysslades till tävlingar och för skojs skull. Det har varit fullt ös på alla.>

Förutom scrappande och kortmakeri har vi blivit serverade god mat - frukost kl 10, lunch kl 13 och igår även middag kl 18.30. Kanonbra upplägg eftersom man annars inte skulle ta sig tiden att fixa något att äta. :)

Tre LO's (layouter - albumsidor) och fyra kort blev det. Och då ska man även ha i åtanke att jag hjälpte Prickiform att sälja stämplar. Återigen - That's what friends are for. :) Så jag är riktigt nöjd med resultatet, både antalsmässigt men även kvalitetsmässigt. Jag som aldrig gör LO's. :) Foton på mina kreationer kommer snart.Massor med trevliga människor har jag fått träffa, både inne i scrapsalen, men även vid Prickiform. Så kul att prata med er och kunna hjälpa er när ni undrat över vikningar och tekniker. Det är så härligt med alla komplimanger vi i DTgänget fått för våra kort som var uppställda som inspiration till stämplarna. Jag önskar dock att jag kunde skriva att alla människor jag träffarHär är ett foto från helgen.Som ni ser var det endast stämplar med denna gång och inte riktigt alla stämplar. Men julstämplarna var med och det var de som gick bäst. Undrar varför. ;)Tjejerna som anordnar LinköpingScrap gjorde ett jättebra jobb. Tack tjejer. Ni är jättehärliga och så snälla.Det enda tråkiga med helgen var (förutom en person) var att man blir så mör och trött samt att det är jobbigt att packa ihop allt. För jisses vad man sprider ut sina saker när man scrappar.  Men det är klart att även ihoppackandet gick bra.Och som grädde på moset fick jag det absolut bästa rekommendationsbrevet man kan få ikväll av ett bröllopspar jag hjälpte i våras. Jag sitter här alldeles tårögd av deras jättefina mail. Att få det mailet bara visar att jag är på väg åt rätt håll i livet.Tack Camilla och Katarina för att ni är så gulliga. För att ni tror på mig. För att ni peppar mig. För att ni blir så gulligt tacksamma när ni får hjälp. För att ni finns.

Och tack Kalle för att du hjälpte till i fredags fastän du säkert behövde arbeta lite längre egentligen. För att du hämtat och lämnat mig i helgen. För att du kommit och lämnat saker jag behövt. För att du hjälpt mig bära och ställa iordning. Du är mer än bäst och jag älskar dig oerhört mycket. ♥ ♥ ♥Kram på er alla

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!