7 sep. 2010

Ny dag, nya möjligheter

Trots att K varit sjuk i helgen (blev sämre och sämre fredags kväll), har jag haft en jättebra helg.

Fredags kväll spelade vi spel med grannen. Det blev två spel:ochJag kom sist i båda spelen. Var jättetrött så jag var väl inte vidare seriös när jag spelade. :)
I lördags var det först dags för möte mellan 10 och 12. Alltid kul att träffa de andra tjejerna.


Efter mötet åkte jag till Camilla och Designat för att lämna lite kataloger samt en liten present jag lovat henne.


Vi hade en mysig stund (som alltid). Och jag blir alltid kvar längre än vad jag tänkt. Men det är mysigt att man vill stanna där så länge.Efter besöket hos henne bar det iväg till vänner som det var alldeles för längesen jag träffade. Även där blev jag lite längre, och det var helt underbart!


Jag blev så bortklemad så det var inte klokt.


Jag blev bjuden på lyxlunch - pasta med viltskav av vildsvin och sallad till det.Och som om det inte räckte fick jag manikyr. Jag fick mina naglar målade och fick olika mönster på varje nagel samt blommor på några. Jätteläckra. Lila med gula mönster blev det.


Efter lunchen spelade vi spel. Ett helt nytt för mig. Svårare än vad jag trodde det skulle vara, men otroligt roligt.
Vi hann inte spela hela, så det får vi göra en annan gång.


Åkte hem till stackars K som var jätteförkyld, men svängde inom och handlade mat.
Igår låg vi båda i varsin soffa och bara vilade. Jag är väldigt rädd att jag ska åka på att få samma och det har jag verkligen inte tid med.Idag har jag pysslat och fixat den senaste Prickiformutmaningen som vi i designteamet har för varandra först och som vi sen publicerar på bloggen. Jag blev mycket nöjd med mitt resultat, som visas någon gång nästa vecka.Har även tagit det lugnt och ändå planerat lite.
Mår väldigt bra just nu. Ser positivt på saker och ting.


Det är jag själv som avgör hur min dag och framtid ska se ut.


Jag har en underbar familj som älskar och stöttar mig.

Jag har vänner som peppar mig och som förgyller livet.

Jag har de människor jag vill ha i mitt liv. Det känns underbart.

Och jag lär känna nya människor ganska ofta.

Min favoritårstid kommer mer och mer. Jag myser. Njuter av nuet. Tar tid och lägger undan det jag håller på mig och istället gosar med katterna när de kommer och vill ha kärlek.

Jag lagar middag i stort sett varje dag. Inspirationen finns inte alltid, men det har blivit bättre tack vare matkassarna vi haft några veckor.Och nu är det midnatt - en ny dag, med nya möjligheter.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!