16 sep. 2010

Minilogga

Kalle är så söt. Han älskar att pilla med hemsidor och göra dem snygga.
Och ikväll har han suttit och gjort en minilogga som jag satt som profilbild för min Facebookgrupp.Jag är så glad att han är så engagerad och tycker att det är så kul. Han kan mycket mer om att fixa med sådant än vad jag kan. Jag är verkligen lyckligt lottad. Han är verkligen helt underbar. Omtänksam, gullig, kärleksfull, engagerad, rolig, allmänbildad, musikalisk (Norator, Figaro), rolig (Linköpings Studentspex. Längre ner på sidan finns en bild. Kalle är längst till vänster. Han spelade Amazon det året).Nu ska jag sluta min kärleksförklaring till honom och istället visa loggan.

Klicka på den för att få den i större version.Visst är den fin?!

PD står det. PysselDags står det för.Det skulle vara roligt att höra vad ni besökare tycker om den.Nu blir det sängen här. :)
Sov gott och ha en bra torsdag. Då ska jag gå bort till vår härliga granne Sofie och hennes dotter A och fika och prata bort flera timmar. Vi ses alldeles för sällan trots att vi bor så nära varandra, så det ska bli riktigt mysigt att träffas imorgon.Kram för alla fina ord.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!