21 sep. 2010

LO från scrapträffen

Jag har varit supertrött ikväll. Sov inte en blund inatt av div skäl utan somnade till sist i soffan kring 07.30 imorse. När Kalle gick upp tog han mig i handen och ledde in mig i sängen, bäddade ner mig och stoppade om mig. Så mysigt. ♥


Slumrade tills han åkte till jobbet. Sen sov jag i fem timmar. Så jag har inte gått på helfart idag precis.

Ikväll var jag supertrött mellan kl 19 och 21.30 och slumrade t o m en liten stund. Så himla dumt och onödigt. Och jag kan inte lägga mig heller för natten så tidigt för då vaknar jag mellan 03 och 05 och det vill jag inte heller.Imorgon har jag ett möte kl 14 och sen är det regionträff på kvällen på Scandic Väst i Ryd (Linköping). Det ska bli jättetrevligt. Och ev blir det även en liten träff med fika på förmiddagen. :) Så det är en härlig dag att se fram emot.Och så har jag lagt in en beställning på lite bättre skor till linedansen. Jag fastnade verkligen med skorna i trägolvet i lördags och att försöka snurra runt ett kvarts varv, tre gånger efter varandra i snabb takt är dömt att misslyckas.

Dansskor.se hittar man dessa.

Jag tänkte jag skulle visa den andra av de tre LO's jag gjorde på scrapträffen.

När jag kom hem på lördagkvällen letade jag i gömmorna efter gamla bilder och hittade då bl a detta som jag använt.LO'n är gjord utifrån en skiss som vi fick.Jag älskar verkligen det fotot. Det är på Kalle när han är ca 11-12 år (tror vi). Han ser så koncentrerad ut och så otroligt söt (tycker jag).Papperna vet jag att jag köpte inför julen -09, men kommer inte ihåg nu vilket märke det är. Men jag älskar papperna. De är vackra både på fram- och baksida och därför var jag noga med att rulla kanterna lite så att man ser att det är samma sorts papper.Och så använde jag mig av distressrefill och en liten minimist för att spraya bakgrunden."Tagen", eller cirkeln har jag stämplat på kvistpapper och sen skrivit på.Alfabetet jag tryckt ut "fundersam" i, är från Sissix och heter Skittle dee doo och är inhandlat på Handarbeta.Rosorna fick, som alltid, lite glitterlim på sig. Jag tycker de blir mycket mer "levande" då.Nä, om man skulle ta och försöka sova lite. Känner mig trött och har en kelig Tudor som sitter och klappar mig på armen och spinner samtidigt och vill att vi ska kela eftersom Kalle redan somnat (och det är de som har kvällsrutinen egentligen).Ha en härlig tisdag och kom gärna till Scandic. Det börjar kl 19.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!