9 sep. 2010

Jippiiiiiii!

Varje litet steg på väg är härligt.
Varje litet steg är värt att fira.

Idag har jag/vi fixat en hemsidesadress till mig.

Pysseldags.com är nu min! :D

Glädjen är väldigt stor nu kan jag tala om.

Det känns jättestort att faktiskt ha en hemsida så den ska vi börja bygga på snart.Igår var jag hos Elle och hjälpte henne att rensa och få bort en hel del saker ur lokalen hon haft som butik. Det gick mycket bra. På kvällen hämtade jag ut mina ljus och handlade mat. Inget godis. Däremot frukt och grönsaker. Det kändes så bra att inte köpa något onyttigt. Renande på något sätt. Och som en seger. Sugen var jag, det erkänner jag villigt.Sen får jag ta tillbaka en sak som jag hört av flera andra, och det var att det inte fanns andra som gör bröllopskort. Det finns det. Det deklarerades väldigt tydligt på deras blogg och jag ber om ursäkt för att jag blivit felinformerad. Jag gick efter vad andra sagt till mig och det var fel av mig. De som berättat det för mig måste ha menat något annat då. Oavsett så gör jag gärna allt från endast inbjudningskort till hela serier till bröllop. Jag kommer att gå runt på bröllopsmässan på Livgrenadjärmässen söndagen den 27/9.Jag kommer att ha en namnskylt så det är bara att stoppa mig och prata med mig om ni är intresserade. :) Jag ser fram emot att gå dit och träffa blivande brudpar.Nu ska jag fortsätta här. Jag ska börja på ett beställningskort med höstanknytning innan det är dags för visning ikväll.Kram på er alla härliga & positiva människor som läser min blogg. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!