23 sep. 2010

Jag har en hemlis & en härlig onsdag

Idag har varit en kanondag. Fint väder, sovmorgon (lite väl länge eftersom K kom sent till jobbet).
Hade ett jättebra möte idag på förmiddagen. Jag ser ännu ljusare på framtiden efter det och det känns så härligt.Efter det har jag varit på några fler ställen och dessutom handlat lite kläder.

Ikväll har jag hämtat K på jobbet och efter det har vi gjort lite ärenden. Vi var äntligen hemma 20.30.Och så har jag en liten hemlis som jag snart tänkt avslöja (nej jag är inte gravid). :) Det bubblar i mig.

Ser ni att menyn flyttats till vänstra sidan på bloggen?
ScrapLinda gav mig tipset, igår när vi träffades, att flytta den, så det var ju klart att jag gjorde det. :) Eller K gjorde det. Det var säkrast att han gjorde det. :)

Det blev mycket bättre nu tycker jag själv.Även idag blir det en LO från scrapträffen.

Även denna är med bilder på K när han var barn.Detta är samma papper som på önskelistan, fast detta är andra sidan av pappret. Jättesnyggt papper!

På denna utmaning skulle man använda något rött, glittigt, knappar och man fick absolut inte använda blommor, fjärilar (och ev något mer jag inte kommer ihåg).Favoritgrejen på denna LO är washi tape. Det är textbitarna här. Som tunn maskeringstejp. Finns i fantastiskt många olika varianter, som ni ser om ni klickar på länken. :)Nu är kl 22 och jag ska slappa lite framför tv'n innan det är dags för sängen.Kram


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!