29 sep. 2010

Inbjudningskort till bröllop samt höstmys

Hej alla nattsuddare (och alla ni andra som läser detta under dagtid, hej på er med)! :)


Än har jag inte kommit i säng. Jag och K sitter här på kontoret och jobbar på varsitt håll med saker. Han med datorer (såklart) och jag har suttit med beställningskort samt redigering av bilder.Jag har läst ut "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Har du inte läst den kan jag varmt rekommendera den. :)Ytterligare ett halloweenkort har blivit klart. Imorgon ska jag förbi Designat och Camilla för att ge henne dem. Så kan man inte vänta på att få se dem på bloggarna kan man åka dit och titta på dem (och naturligtvis handla). ;)Men idag tänkte jag bjuda på två mysfoton samt ett av de inbjudningskort till ett bröllop som jag gjort. 
Jag ska ta och göra exempel på hela serier där allt är med, men för någon vecka sen satt jag bara och spånade och då kom denna inbjudan till ett höstbröllop upp i mitt lilla huvud. :)

Det är lite annorlunda mot de traditionella, men det måste man också prova och det finns ju de som vill ha annorlunda serier.Visst är det en härlig stämpel?!
Den är från Magnolia. Jag älskar den för att den är så annorlunda och vacker.

Inbjudanstämpeln är från Minelle. Den har jag färgat in med distresser.

Den andra stämpeln kommer jag inte ihåg direkt var jag handlat, men det iallafall Första Korintierbrevet 13:4-7, 13, vilken är vanlig att man har på vigslar. Den är stämplad på kvistpapper som sen är infärgad med memento.

Och så här ser hela inbjudningskortet ut.
Det tar inte så lång tid att göra faktiskt.

Denna underbara lykta fick jag hem igår. Visst är den snygg?! Så underbart mysig. Det är från PartyLite.

Dessa tre fick jag också hem. Så otroligt vackra. Lagom stora att ha på en tavellist. Så de står nu ute i köket och är vackra. :)

Nu blir det sängen.

Imorgon blir en rolig och effektiv dag. Först till Borensberg. Sen Designat. Efter det till Trygghetsrådet och på kvällen blir det pyssel med tjejerna från Länsstyrelsen. :) Superskoj.Sov gott.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!