18 sep. 2010

Fullspäckad fredag

Imorse hade vi jättesvårt att komma upp. Det gick bara inte. Vi var sega som kola båda två.
Men så småningom kom vi iväg och jag körde Kalle till jobbet och lämnade av honom där för att sen åka vidare till Veronica, som det var alldeles för längesen jag träffade.
Som väntat pratade vi bort flera timmar, fikade och åt lunch, och det var lite motvilligt som jag åkte iväg för att göra bankärenden. Det är så mysigt att bara sitta och prata och skratta. Och så tog jag lite foton på hennes jättesöta husdjur samt stämplade upp lite stämplar som jag inte själv har (ja, det låter otroligt, men det är sant). :)Bankärendet var lagom onödigt krångligt och det tog 25 minuter när det hade kunnat gå på ca 5-10 minuter om banken hade varit en riktig bank *suckar lite*.Väl klar där regnade det naturligtvis så det blev att gå i rask takt tillbaka till parkeringshuset. Tanken var att jag skulle gått till Presstopp, men det hoppade jag över idag.Istället åkte jag direkt till Motala och till underbara Lisa för att hämta lite saker vi beställt ihop. Där var även hennes mamma med sin lilla 1-åriga cocker spaniel samt Lisas två cockrar. Åh vilka underbara hundar. ♥ Jag var mycket uppskattad hos hundarna (av Lisa också då jag hjälpte henne att installera iTunes samt IOS4 på hennes iPhone) och de kelade väldigt mycket med mig. Så mysigt.Lite sen begav jag mig tillbaka till Linköping för att hämta upp Kalle för att sen åka hem och ha spelkväll med EGGCC-gänget. Det är vår lilla spelförening och ikväll var vi alla samlade. Samtliga var lite trötta och det blev mycket fniss kring spelbordet. Vann gjorde jag inte, men det gjorde absolut ingenting.Från kl 23.15 har vi varit hemma och jag har plockat iordning i pysselrummet inför imorgon när jag får lite besök. Men först ska jag dansa Linedance imorgon. Det ska bli jättekul. Jag missade ju förra gången eftersom det var Linköpingscrap, men imorgon ska jag dit. :)

Som avslutning på detta inlägg tänkte jag visa ett annat kort jag gjorde i helgen. Årets första julkort dessutom. :)


Ett enkelt 15*15cm's-kort.Material:

* brunt och grönt CS (cardstock)

* gamla julpapper (vet ej märken på dem)

* akvarellpapper 300g

* Motivstämpel från Motivet

* swirlstämpel från Inkido, inhandlad hos Designat

* färglagt med Tombowpennor m h a penselpenna

* glitterlim - frosted lace (tror jag) samt xmas red

* Textstämpel (som jag är osäker på var den kommer ifrån)

* små, vita rosor

* kantstans från Martha Stewart, inhandlad hos Designat

* Glossy accents (för att få lite höjd på t ex horn och rosett)

* blingstenar

* glitterpennaJag använder mina Tombowpennor lite för sällan, trots att jag älskar dem. Men det ska jag försöka ändra lite på nu. Jag försökte använda lite andra färger än det typiska juliga på t ex hennes jacka och stövlar.

Visst är det ett underbart motiv?! Jag tycker de är så söta alla tre. :) Man blir glad när man ser dem.

Banderollen har jag själv klippt till.Nu är jag bra trött. Klockan är nästan 01.30 och jag ska dansa kl 11. :)Sov gott och ha en härlig lördag. Det ska jag ha.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!