8 sep. 2010

En underbar överraskning & mycket att se fram emot

Idag var jag och en kompis och hälsade på Elle, som har Minelle samt Bröllop i Östergötland.

Nu är det alldeles strax dags för ett nytt nummer av tidningen Bröllop i Östergötland, men jag fick se senaste numret där mina bröllopsserier fanns. Det är ju via en butik jag tidigare var inspiratör för, men kul att det var mina serier som var med.

OBS! Bilderna nedan har jag själv tagit med mobilen på tidningen.


Framsidan på numret som varit aktuellt nu i vår/sommar.


Här är den ena och faktiskt den första serien jag designade. Inbjudan, festprogram och placeringskort.

Detta foto var taget på en bröllopsmässa förra året.


Och här är serie nr två jag gjort. Jag har gjort ytterligare en i rosa och den finns nog på bild i min lilla partykamera. Den borde jag kanske ta och rensa och redigera en dag.

Jag är mycket nöjdare med denna serie än den första. Och det är himla kul att göra serier.

Och eftersom det inte verkar vara någon som gör inbjudningskort till bröllop samt festprogram m m, tänkte jag ge mig in på att göra det. Så jag ka göra lite olika serier med Minelles bröllopskit, som jag bara älskar. Och jag har så många idéer kring dem.Jag kämpar för att inte få Kalles förkylning. Alla verkar mer eller mindre vara förkylda nu, så det känns att det är väldigt lätt att bli smittad. Men positiva tankar och hålla tempot uppe så kommer jag en bra bit på vägen. :)
Och på torsdag kommer det hit jättehärliga människor på kvällen för att se de senaste produkterna från PartyLite. Det ska bli jättemysigt.


Och till helgen är det LinköpingScrap. Har varit där flera gånger innan och handlat, men denna gång ska jag även pyssla. Det ska bli superskoj! :)

Det är härligt att ha saker att se fram emot.P.s Är det någon som vet varför viss text i inläggen blir mycket mindre i storlek än andra? Jag har inte gjort något annorlunda. Mycket märkligt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!