16 sep. 2010

En LO att visa

Ni som har känt mig ett tag vet att LO's (Layout - LO: (layout) bladet du scrappar på. En del LO:s får plats på en sida, några tar två sidor i anspråk och ytterligare några andra kanske tar en hel panoramavy. Kan vara i alla möjliga olika storlekar. /Lånat från Scraplindas sida) inte är min starka sida utan jag gör mest kort.


Men i helgen var utmaningarna/tävlingarna inte enbart för kort utan även för LO's, och får jag en utmaning antar jag den oftast, vilket jag naturligtvis gjorde där och då. Problemet var att jag inte fått ut några kort från vår fotoskrivare då det verkar vara något fel på skrivarhuvudet (behöver nog ett nytt). Så i lördags hade jag inga kort med mig. Skit, tänkte jag. Hur ska jag göra nu? Men så stannade jag och pratade med de härliga tjejerna Martha och Linda. Man behöver ju faktiskt inte göra en LO med foton, sa de. Och de har ju alldeles rätt.

Så jag satte mig och scrappade en LO utan foto.Det blev en önskelista. :) För jag önskar mig alltid saker. Jag har inga som helst problem att komma på saker jag "behöver" eller vill ha. Och framför allt inte nu.Material:

* Mönsterpappret fick vi i vår goodiebag. Kommer inte ihåg vilket märke det är. Men jag gillade det väldigt mycket - både fram- och baksida.

* Pappret listan är gjord på samt de två nästan runda papperna är från ett häfte med juljournalpapper från Fancy Pants Designs som jag inhandlat hos Designat.

(klicka på bild för att se hela kollektionen)

* Stämplar:
- Julgran.01
- StjärnaM.01

- StjärnaL.01

- Bakgrundstext - wish upon a star.01

- rund misteltoe från Magnolia

* Martha Stewartpunchar till snöflingorna

* Magnoliadies till tagen

* Tim Holtz masker med alfabet och siffror

* Mementodynor
* Ink blender (svamp med handtag)

* chalkar

* vattendyna

* Puffy (det som ser ut som snö) från Tulip. Köpt på Miltons i Linköping.Puffy lägger man som man vill ha det och låter det torka. Man behöver inte vänta tills det är helt torrt. Använd embossingfönen och värm upp Puffyn och denne expanderar och blir fluffig och som snö.

Jag använde den i vintras till mitt semlakort. Allt som ska vara grädde är Puffy, eller Puff. :)Pappret med tagen kan man dra ut och skriva något där om man vill.

Det är jag som själv skrivit "Min önskelista" samt numrerat. Snöflingorna är vit cardstock.Och så hade jag sådan tur att jag faktiskt vann något med den här LO'n. Visserligen genom lottdragning, men ändå. :) Man fick välja mellan olika saker, och jag älskar ju swirlar men har aldrig använt mig av Say it in crystals. Så det var väl på tiden att prova det nu då. :)(Bild lånad från Scrapbooking By Design. Klicka på bilden för att komma till sidan)Jag tyckte de var lite läckra. Dock lite stora så det innebär att jag får göra fler LO's snart. :)

---*---*---

Idag har varit en lugn dag. Jag var bjuden på fika hos grannen Sofie och hennes lilla dotter A innan idag. De bor lite längre ner på vår lilla grusväg. Fikat blev även lunch och mycket pratande och skrattande i flera timmar. Helt underbart. Sådant som är som bomull för själen, som jag kan leva länge av och på. Som värmer hjärtat så härligt. Vi träffas alldeles för sällan tyvärr, men det är så när alla har mycket att göra. Därför är jag så oerhört glad att vi kunde träffas idag.Nu tvättar jag lakan. Sådant måste man också göra. Inte för att det är roligt, men för att det annars svämmar över i tvättkorgen, och det vill vi ju inte. :)Imorgon ska jag ta mig an banken. Jag behöver fixa lite. Men banken jag har är inte smidig när det gäller hantering av kontanter. Alls. Så imorgon ska jag ta mig en tur och kolla runt med de olika bankerna när det gäller just hantering av kontanter. Jag vill att det ska vara smidigt. Jag ska inte behöva krångla, eller verkligen insistera för att få hjälp med hanteringen. Men tydligen måste man truga och tjata med personalen på den bank vi tillhör. *suck*Sen ska jag bege mig på utflykt till Motala och min underbara vän Lisa och hälsa på henne och hennes söta hundar. Det ska bli så härligt att träffa dem när man hört så mycket om dem. Och som en bonus får jag även en liten väska och doftprover med höstens och julens dofter som jag beställt. En väldoftande bonus. :)Och det blev inget planerande och renskrivande igår, så det får bli idag istället. :)Ha en mysig torsdagkväll.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!