2 sep. 2010

En dag på sta'n & en smak av sommar

Idag har jag kört K till jobbet och sitter nu på Cybercom.

Det är verkligen höst i luften. Kall och hög luft och en sol som inte längre värmer. Men vackert är det iallafall.Idag har jag ett lunchmöte. Det ska bli mycket trevligt och jag tror att det kommer att bli mycket givande. Det är en kompis till en kompis som jag ska träffa och prata framtid med. Mycket roligt och spännande. :)Över till något helt annat nu. Jag tänkte rekommendera en maträtt som jag gjorde igår och som blev sååå god.

Hemgjorda lammfärsjärpar och potatissallad. Potatissallad med kapris, purjolök, gurka, tomater, olja, rivet skal av en ½ citron samt saften från den, 1 dl matyoghurt, sockerärtor och lite kryddor. Jag gjorde potatissalladen några timmar innan jag gjorde järparna så att salladen fick stå och gotta till sig ordentligt. Och det blev verkligen jättegott!

I järparna blandade jag i pressad vitlök, paprikapulver, salt och peppar. Man kunde grilla dem, men jag valde att steka istället. Jag orkade inte dra fram grillen.Nu hoppar jag till nästa grej.

Jag tänkte visa ett kort idag. :)

Det är ytterligare ett kort med sommarkänsla.Samtliga stämplar är från Prickiform:

En smak av sommar.01

Bär på strå.01

Tårtbit.01

Kräfta.L.01

Krabba.01

Tre små äpplen

Prickbård.01Prickbården stämplade jag om och om igen för att försöka efterlikna en picknickfilt.Samtliga stämplar är målade med distresser och satta med 3D-kuddar.

Kräftorna är maskade.Nu ska jag ta och skriva ihop en fin liten inbjudan som jag ska lägga på Cybercom.Ha en härlig och solig torsdag.

Och skriv gärna en liten rad till mig. ;)

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!