14 sep. 2010

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Idag har Ida namnsdag. Idag är det namn vi skulle valt om vi hade fått en dotter.


Nu kommer vi aldrig att få veta vilket kön våra små hade. De tre vi kämpade för. En naturlig graviditet som slutade i att äggledaren sprängdes i vecka 11 och två provrörsgraviditeter (IVF) som slutade i utomkvedshavandeskap, varav den sista var värre då min livmoder sprack.
Det har varit många tårar genom åren. Mycket frustration, mycket bitterhet, mycket sorg. Och det är skönt att känna att jag kommit vidare. Dagar som idag och mors dag gör fortfarande ont, men det är hanterbart. Som jag ser det har jag tre små änglar uppe i himlen som är våra små barn. Som vi skulle varit så stolta över, som vi skulle älskat över allt annat. Men nu blir inte livet som man hoppats, trott eller önskat och då får man göra det bästa av det.Jag tycker att jag har ett bra liv idag. Jag väljer att ha positiva människor i min närhet som inte bara tar min energi


utan även ger tillbaka. Jag är värdefull och jag kan mycket. Jag gör inte saker för att folk ska tycka om mig utan för att jag vill, och vill jag inte säger jag nej. Jag jobbar mer och mer på att bli den person jag vill vara men som jag haft så svårt för att bli. Att tycka om mig själv för den jag är, inte för vad jag gör.Förlåt för mitt svamlande.

Grattis på namnsdagen till vår (för jag är säker på att det iallafall skulle bli en flicka en av gångerna) lilla Ida.

Och grattis till alla andra Ida.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!