15 sep. 2010

Datordag idag

Idag har jag tillbringat mycket tid bakom kameran och framför datorn

Dels behövde jag fotografera ett beställningskort som ska iväg imorgon samt allt jag gjorde i helgen på scrapträffen.
Efter det ska alla bilder över till datorn och sen redigeras. Och är det en del bilder tar det lite tid.Solen har skinit så vackert idag över mig, katterna och huset medan mörka moln hållt sig runtomkring oss, vilket katterna verkligen uppskattade. De har sprungit ut och in idag och pratat med mig när de kommit in.>

Men det roligaste idag var ändå när jag skulle in i badrummet och bara sköt igen dörren. Samtliga katter var ute när jag gick in dit. Här ska jag då berätta att dörrar får inte vara stängda i vårt hus. Framför allt inte så att jag eller K är på ena sidan och katterna på andra (eller en katt på vardera sida om dörren).

Max 30 sekunder fick jag vara ifred. Sen såg jag en vit tass och dörren slängdes upp i nästa sekund. In traskar Tudor först med sin syster Duracell efter. Gick in ca 30 cm för att kolla om det var jag som var där, för att sen bara vända och gå ut igen - fortfarande Tudor först och Duracell i släptåg. Jag skrattade så åt hela situationen. När jag kom ut hade båda katterna gått ut igen. INGA stängda dörrar här! Mycket tydlig regel. Förutom detta har jag även gjort fyra olika exempel på inbjudningskort till bröllop. Det var väldigt roligt att göra dem. Jag hade svårt att slita mig från att inte göra fler.Men idag tänkte jag visa beställningskortet jag gjorde i helgen som samtidigt var med i en tävling på träffen.

Just denna tävling var att arbeta utifrån en skiss. Skissen får jag visa en annan dag.Mitt bidrag blev ett stafflikort.


Material:
* Mönsterpappret fick vi i vår goodiebag och jag kommer inte ihåg vilket märke det var.
* Spellbinders Labels 10

* Distresser

* Motivstämpel från Whiff of Joy som är stämplat på 300g akvarellpapper (från Biltema)
* Textstämpel från Prickiform - Ett stort grattis.02

* Inkblender

* Orange/vittrandigt band från Landstoken (gammalt)

* Pärlor
* Kantstans från Martha Stewart

* Floss i svart, rött och orange

*3D-kuddarFlickan var ett underbart motiv att färglägga. Och så härligt att färglägga med höstfärger. Det är helt andra färger och toner än vad jag brukar använda. Så det blir nog att färlägga många höstmotiv nu tror jag. Färgläggning är ju så skoj, så det kan jag göra nästan hur mycket som helst. Men nu blir det att se slutet på Arga Snickaren. Sen ska jag skriva in info om kursutbudet.Kram på er alla

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!