25 sep. 2010

Dagens ord 25 september 2010
Hur kul låter det på en skala?

Nja rätt kul tycker jag.Det har blivit en hel del sittande framför datorn. Jag har surfat en del och så har jag tittat på några filmer för kortvikningar.Jag har installerat min nya skrivare. Det blev en multiskrivare med kopiator och skanner också som jag kan ha på kontoret så att det går lätt och smidigt att fixa saker. Ska jag ha något riktigt snyggt utskrivet använder jag den stora skrivaren på övervåningen. Och denna lilla skriver ut finare foton än den förra (som behövde nytt printerhuvud som var svårt att få tag på).Så den har jag installerat idag alldeles själv. Jag har provat att skriva ut ett foto. Det blev jättefint. Ska bara klura ut hur jag ska kunna sätta olika ramar runt fotona om jag vill ha det. Skannern ska jag prova imorgon hade jag tänkt mig och likaså kopiatorn.Sen har Kalle suttit och pillat med datorerna. Det ska bli en hel del ändringar här hemma och det kommer att bli jättebra när det är klart. Så det ser jag fram emot.Och så har jag ju kollat Facebook. Det ska mycket till för att jag inte ska gå in där. Dels skriver jag själv, men sen kommenterar man ju vännernas inlägg också. Och gratulerar de som fyller år (t ex igår var det fyra st som fyllde år, medan idag var det tomt på födelsedagsgrisar).Kortvikningarna har jag provat. Två har jag hunnit idag. De var roliga men pilliga att göra. Så de kommer jag att använda vid "valda tillfällen". :)Imorgon blir det mer pyssel. Och förhoppningsvis ska jag gå på bröllopsmässan.Ha en fortsatt trevlig lördagkväll.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!