24 sep. 2010

Dagens ord 24 september 2010
Så här tidigt på fredagen vet jag redan vilket dagens ord är.* Jag ser rött när jag ser att Duracell har pinkat (igen). Denna gång på vår sängkappa och uppenbarligen mer än en gång med tanke på hur mycket tyget sugit upp. Så nu tvättar jag.* Jag har ont. Min endometrios gör tyvärr att man får och har ännu mer ont vid den kvinnliga tidpunkten, vilket jag inte behöver, tro mig!* Jag kunde inte låta bli och har faktiskt beställt Magnolias höstklubbkit. Det ska innehålla julstämplar (och där kommer det röda in). :) Sista dagen att beställa är idag. Så vill du beställa går du hit.* Det är fredag. Det innebär att helgen stundar och kärleken är hemma i 1½ dag (opera på söndag em). Jag älskar helgerna när vi kan mysa och hitta på roliga saker tillsammans. Hela familjen är samlad. ♥


Nu blir det lunch här. Ska ta och försöka göra någon korvgryta eller liknande tror jag med mycket grönsaker och ris till det. Och när jag äter blir det att bläddra i senaste Jotexkatalogen som innerhåller jul. :)Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!