28 sep. 2010

Årets första halloweenkort

Då har jag gjort mitt första inlägg på Designats blogg. Superkul. :)


Har haft en bra måndag. En lugn och kreativ dag.Halloweenkort är det som gäller här nu för ögonblicket. Det är ju drygt en månad dit (31/10) och det är så kul att skapa halloweenkort. Det är lite annan stil på dem än vad jag annars gör i kortväg och därför blir det extra skoj.Jag har gjort ett antal halloweenkort nu som jag kommer att visa både här och på Designats blogg. Här blir det lite fler detaljbilder på saker som inte finns i butiken.
Denna kommer från en die från Cuttlebug där det är ett antal små figurer. Jag köpte den för några år sen och tycker de är så söta och användbara.
Spindelnätet är köpt hos Magnolia i deras reakorg. Jag har embossat den med svart glitter (från Inkido).
Samma spindelnät här som ovan. 
Halloween har jag köpt hos hÄnglar & stÄnglar förra hösten när de var på Partillemässan.
Den fräcka tjejen är från The Greeting Farm och finns i butiken. En läcker liten donna tycker jag.

Hon är färglagd med distresser och tyllunderkjolen har fått orange och kronan har fått gult glitterlim. Och så lite slingor i håret av glitterpenna. Och hon är målad på 300g akvarellpapper.

Jag har klippt för hennes ben och sen lagt Spellbindersdiesen under benen och stansat ut med en ny stans jag köpte hos Designat, Labels Sixteen.

Spindelnätet är en torrembossingdie från Cuttlebug som jag köpte för något år sen på Karlstadmässan (tror jag). För att få lite mer liv i den har jag använt en fingertutt och dabbat med silverdynfärg.

Och två strippar med washi tape blev det också.

Det som håller kortet uppe är ett staket som jag stansat ut från Martha Stewart och sen satt på 3D-kuddar.

En märklig vinkel på kortet men det blev så denna gång. 
Ett stafflikort blev det iallafall.Jag skrev ju för någon vecka sen att jag skulle åkt till bröllopsmässan i söndags, men jag avstod. Jag hade gärna träffat Elle, sett de vackra klänningarna och sett den nya tidningen Bröllop i Östergötland. Men som sagt så avstod jag.


Dock vänder jag mig fortfarande till brudpar som vill ha hjälp/konsultation/gå kurs eller som vill ha snygga kort till sitt bröllop men vill anlita någon som gör dem åt sig.

Som jag tidigare skrivit har jag gjort några inbjudningskort, med olika teman/inriktningar, som kommer upp här denna veckan.Så ska du gifta dig, eller du känner någon som ska gifta sig så hjälper jag gärna till. Du får professionell hjälp, bemötande och förstklassiga slutprodukter. Vi håller kontinuerlig kontakt och vill du kan jag skicka referenser. Jag ser till att få ett bra pris på de saker vi behöver till korten. :) 
Jag gör: save the date-kort, inbjudningskort, vigselprogram, middagsprogram, placeringskort, tackkort, vad ni än behöver.Ha nu en underbar tisdag. :)

Och jag blir alltid glad av en liten kommentar från er.


Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!