15 sep. 2010

99 dagar kvar

99 dagar kvar till vad?

Till julafton så klart.Jag längtar verkligen. Hela hösten är så mysig och underbar med mörkret, alla vackra färger, den underbara höstluften, halloween, mysiga koftor och höstkläder, förberedelserna inför julen, julskyltning, köpa julklappar, adventsfikor, m m. För att inte tala om december. När många andra blir stressade njuter jag ännu mer av alla förberedelser. Jag njuter så mycket jag bara kan av allt.Och jag är en sådan som har koll på nedräkningen på min dator. Där finns en gadget som visar hur många dagar, timmar, minuter och sekunder kvar till julafton. Det stressar mig inte det minsta. Istället längtar jag ännu mer till julen.

Denna, som jag hittat på nätet (och ej är den samma som jag har på datorn), är visserligen denna på engelska, vilket gör att de räknar till den 25:e december, men den är söt iallafall. :)

 
 


Det enda som kanske blir lite annorlunda i år är att alla de som brukar få julkort kommer att få lite enklare julkort är annars. Jag är tvungen att prioritera om saker och ting och då kommer kort till nära och kära liiiiite längre ner på listan är tidigare. Så det är inget personligt mot någon. Men jag ska försöka att hinna med allt ändå.


Och tack för de fina orden i mitt förra inlägg. De betyder jättemycket för mig.


Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!