18 aug. 2010

Vilken kanondag!

Allt har flutit på bra idag. Allt har gått smidigt.

Efter lunchen med K följde jag med tillbaka och satt på Adixen. Detta var mycket smidigare än att sitta på två olika ställen.En tjej kom fram till mig när jag satt och skrev på mina anteckningar och frågade om jag var jag. Hon hade känt igen min röst och vi började prata. Vi hade jättetrevligt och vi klickade. För att göra en lång historia kort bestämde hon, jag och ytterligare en tjej ett datum där de ska komma hem till mig och prova på saker samt pyssla. Det ska bli jätteskoj. :)Ikväll har ytterligare en tjej hört av sig om att hon är intresserad att gå kurs hos mig i höst. Jippi. :) De kan nog bli en liten grupp.
Och som om inte det räckte verkar det som att jag får en beställning på nio inbjudningskort till ett barnkalas. :)


Det känns som min turdag idag. Helt otroligt. Jag svävar på moln. Det känns helt fantastiskt. Och det sporrar mig för framtiden. 
Och världens bästa mat blev det idag till middag.....

Jag tror jag skulle kunna äta det nästan hur ofta som helst. Så otroligt gott.Men nu blir det So You Think You Can Dance.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!