28 aug. 2010

Spontanbesök igår och kort gjorda

...Igår kom för Yvonne hit och vi planerade för hösten och vintern. Det kändes bra och var mycket trevligt.

Efter det sprang jag omkring i huset för att få bort alla kartonger från helgen och få ordning överallt. Resultatet blev mycket bra. Många fönster och bord har fått fina ljuslyktor som pryder dem. Jag blev mycket nöjd och det kändes mysigt runtom i huset när jag var klar.På eftermiddagen kom Emme och vi pysslade. Ett kort till lill M som fyller 1 imorgon samt ett Prickiformkort fick jag gjort medan Emme gjorde ett bröllopskort.

Kalle var supergullig och gjorde middag när han kom hem så att vi kunde fortsätta pyssla. Ugnskokt kolja blev det med potatis och morötter. Helt ok för en sådan som jag som inte gillar kokt fisk.Idag är Kalle på operaupptakt medan jag är kvar hemma. Det har blivit ett Prickiformkort till gjort idag. Det har blivit sommarkort. Det gäller att passa på de få dagar som är kvar av sommaren, för det känns verkligen att hösten är på väg. Det kommer inte att bli någon lång sensommar i år inte.Idag tänkte jag visa ett kort jag gjorde till en kurskamrat från starta eget-kursen som började arbeta som hårfrisörska i måndags i Tranås. Hon är även duktig på hårologi.Det blev ett stafflikort. Den vikningen är så smidig att göra och sen står kortet så bra om man ställer det på en disk, hylla, bord, m m.

Härlig stämpel med motiv och text i samma, stämplat på akvarellpapper 300g som jag färgat in med distresser.

Förutom kortet skickade jag även med de inbjudningar som jag fått beställning på.

Femårskalas med prinsesstema. Jag hoppas jag lyckades få fram det. :)För att det skulle gå lite snabbare och smidigare färglade jag prinsessorna med Promarkers.

Naturligtvis var färgställningen rosa. Och för att piffa till det lite extra fick prinsessorna lite glitter i hår och på blommorna.

Så nu är det bara att hoppas på att de inbjudna samt Gry, som ska ha prinsesskalaset, gillade korten och får ett underbart kalas.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!