17 aug. 2010

Resultatet av ett beställningskort till bröllopGod morgon alla bloggläsare!

Jag hoppas att ni vaknat behagligt och att ni har bättre väder än vad vi i Linköping har idag. Här är det regnigt och grått. Det känns mer som höst än sommar, vilket jag tycker är lite för tidigt för.

Idag har jag följt med Kalle in till sta'n. Han har haft löneförhandling och jag har varit hos Länsstyrelsen för att hälsa på samt ha ett samtal om vad jag ska tänka på inför kommande intervjuer hos företag. Och då kunde vi lika gärna åka in ihop.Just nu sitter jag på Adixen och bloggar. Jättetrevliga människor som dessutom är så snälla och låter mig sitta här. Jag har med mig min lilla laptop så jag kan sitta var jag vill på kontoret och blogga, facebooka m m. Smidigt, eller hur?! :)Snart ska jag och Kalle luncha ihop. Sen blir det tillbaka till Cybercomkontoret för mig, eller om jag vill så får jag sitta här på Adixen. Jag är glad att han har så oerhört bra arbetskamrater samt är uthyrd till ett så bra ställe. Skit att man inte utbildade sig inom IT istället.Förra veckan fick jag en beställning på ett bröllopskort till i lördags.

Jag hoppas att brudparet m sällskap fick vackert väder och en fin, minnesvärd dag.

Jag fick inte så mycket information mer än namnen och färger som brudparet gillar i mailet från beställaren, men jag kastade mig genast på utmaningen och började skapa.

Framsida:

Format: 15*15 cm (vanligt öppningsbart)

Stämpel: Magnolia

Swirl: Magnoliadie

Die till stämpel: Spellbinders

Färgläggning: distresser

Liten stämpel m hjärtan: MagnoliaInsida:

Tag: Magnoliadie

Textstämpel: Möjligtvis Handarbeta eller Designat

Svensk text: Bokstavsstämpel på "rulle" från Magnolia (gammal)

Samma Spellbinders som på utsidan. Färgat in med distress

Hjärtliga gratulationer: Inkido?

Önskar: MinelleBaksida:

Spellbinders

Personlig stämpel: Beställd hos Prickiform----------------------------------------------Sitter nu även och sammanställer anteckningarna från mitt möte med enhetschefen om vad jag ska tänka på inför intervjuer. Det var mycket vänligt av henne att ta tid till mig för att tipsa mig om viktiga saker som arbetsgivare tittar på. Så om du läser detta Karin, tack. :)Ha en fortsatt bra tisdag.Kram


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!